D-Sign Belettering & Lichtreclame

 

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding?
Goed voorbereid en comfortabel werken begint met de juiste keuze bedrijfskleding. Of het nu gaat om de keuze voor een werkbroeken, werkjassen, doorwerkkleding, T-shirts, sweaters of overalls. Comfortabele en kwalitatieve bedrijfskleding maakt uw werkdag een stuk aangenamer. Want zo verschillend als de diverse beroepen zijn, zo verschillend zijn ook de eisen voor werkkleding en/of bedrijfskleding. Men moet echter bedrijfsveilige kleding niet verwarren met promotie-kleding..
Beide soorten kleding dienen een doel en zijn verkrijgbaar op de webshop van Workmanstore, maar vooral wat betreft de werkveiligheid moet rekening gehouden worden met de van toepassing zijnde normering om de best mogelijk bescherming te kunnen bieden. Bedrijfskleding heeft immers niet voor niets diverse soorten type normeringen. Van extra zichtbaarheid of vlam-vertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen UV, chemicaliën en koude omstandigheden, iedere kledingstuk is ontwikkeld met een doel en gekwalificeerd om een doel te dienen. Het assortiment kleding dat Workmanstore aanbied is van alle markten thuis. Ons assortiment bedrijfskleding is vooral gericht op de Bouw, Industrie, Landbouw, Logistiek en Horeca, maar ook promotiekleding is beschikbaar.

Bent u op zoek naar professionele bedrijfskleding? Dan bent u bij Design aan het juiste adres. In samenwerking met RS-bedrijfskleding kunnen wij u een compleet assortiment van verschillende merken aanbieden. Goed voorbereid en comfortabel werken begint met de juiste bedrijfskleding. Of het nu gaat om de keuze voor werkbroeken, werkjassen, doorwerkkleding, T-shirts, sweaters of overalls. Comfortabele en kwalitatieve bedrijfskleding maakt uw werkdag een stuk aangenamer. Want zo verschillend als de diverse beroepen zijn, zo verschillend zijn ook de eisen voor werkkleding en/of bedrijfskleding. Men moet echter bedrijfsveilige kleding niet verwarren met promotie-kleding.
Beide soorten kleding dienen een doel en zijn verkrijgbaar op de webshop van RS-bedrijfskleding, maar vooral wat betreft de werkveiligheid moet rekening gehouden worden met de van toepassing zijn de normering om de best mogelijk bescherming te kunnen bieden. Bedrijfskleding heeft immers niet voor niets diverse soorten type normeringen. Van extra zichtbaarheid of vlam-vertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen UV, chemicaliën en koude omstandigheden, iedere kledingstuk is ontwikkeld met een doel en gekwalificeerd om een doel te dienen. Het assortiment kleding dat RS-bedrijfskleding aanbied is van alle markten thuis. Ons assortiment bedrijfskleding is vooral gericht op de Bouw, Industrie, Landbouw, Logistiek en Horeca, maar ook promotiekleding is beschikbaar.

 

Wij hopen dat de eerste indruk aanleiding geeft om contact met ons op te nemen. In een

persoonlijk gesprek adviseren wij u graag.

 

Contact opnemen